top of page

Izaberi najbolju četku za svog psa ili mačku

Četke za skidanje mrtve dlake i vunaste podlake dugodlakih i oštrodlakih pasa i mačaka

Pomoćićemo vam da izaberete pravu četku za svog psa ili mačku koja će najefikasnije skinuti mrtvu dlaku i spasti vas prekomernog linjanja.

psi sa dugom dlakom i podlakom.jpg

Poštarina je beslatna!

Četke za skidanje podlake i raščešljavanje dugodlakih, oštrodlakih pasa i mačaka,  posebno onih guste dlake sa vunastom podlakom.

Ako imate Samojeda, Nemačkog Ovčara, Pomeranca, Šarplaninca, Haskija ili drugog eskimskog psa, kao i Špica, Zlatnog retrivera ili bilo kog psa sličnog tipa dlake ove četke su rešenje za vas.

Speed stripper Show Tech sa 20 zubaca  koristi se i kod Rotvajlera, Teriera, Setera, Labradora, Retrivera, Kokera.

Za sve kratkodlake pse i mačke Furminator četka je apsolutni favorit.

Mega Pin Yento

Mega Pin Yento

Super efikasna Profesionalna sliker četka sa extra dugim zupcima 2.6 cm za dugu i veoma gustu dlaku sa vunastom podlakom. Bob tail, Ruski terrier, Samojed, šarplaninac i slični.

Mat Bluster za izvlačenje ućebanih čvorova

Mat Bluster za izvlačenje ućebanih čvorova

Za izvlačenje ućebanih delova vune koji se ne mogu razmrsiti koriste se tzv Mat Blusteri.

Tuffer than tangles

Tuffer than tangles

Specijalna profesionalna sliker četka 1.5cm dugih i čvrstih iglica za raščešljavanje i izvlačenje čvorova. Neophodan rekvizit groomera za pse tipa Samojed, Huski, Bob tail, Pomeranac, Špic, Šarplaninac i slični.

Ergonomska četka sa rotirajućim zubcima VIVOG

Ergonomska četka sa rotirajućim zubcima VIVOG

Idealna četka za razmršivanje, izvlačenje mrtve dlake bez čupanja zahvaljujući rotirajućim i fleksibilnim iglicama. Sama glava četke je rotirajuća što u kombinaciji sa fleksibilnim iglicama omogućava lako četkanje svih regija. Idealna za pse poluduge i duge dlake sa podlakom, Može se koristiti za svakodnevnu negu. Profesionalna četka. Brend Vivog

Grabulje za izvlačenje podlake

Grabulje za izvlačenje podlake

Grabulje za izvlačenje podlake pasa srednje duge i duge, debele dlake sa podlakom, tipa Nemačkog ovčara, Šarplaninca, Eskimskih pasa tipa Huski, Samojed, Malamut i slični.

Dvoredna četka za dugodlake pse

Dvoredna četka za dugodlake pse

Ova četka je slična prvoj, za izvlačenje podlake dugodlakih pasa, s tom razlikom što se zupci ne uvlače i glava četke nije rotirajuća. Nije profesionalna četka ali "radi posao". Brend Trixie.

"Stripper" četka za izvlačenje i proredjivanje podlake

"Stripper" četka za izvlačenje i proredjivanje podlake

"Stripper" četka za izvlačenje i proredjivanje podlake i skidanje mrtve dlake pasa i mačaka srednje duge i duge dlake sa podlakom.. Postoji više varijanti ove sjajne četke za različite tipove dlake i efekta koji želite da postignete. Brend Trixie.

Speed stripper Show Tech

Speed stripper Show Tech

Profesionalna "striper" četka za izvlačenje vune i podlake, kao i za proredjivanje podlake i uklanjanje manjih čvorova. Za pse i mačke srednje duge i duge dlake sa podlakom. Postoji u različitim širinama i gustinama i broju zubaca. Brend: Show Tech

Detangler furminator

Detangler furminator

Najefikasnija četka za skidanje mrtve dlake kratkodlakih pasa i mačaka. Brend:Trixie.

Pomeranac je divan mali pas ali održavanje njegovog gustog krzna može biti pravi izazov.

Koja je prava četka za Pomeranca, Špica i Samojeda?

Za izvlačenje mrtve dlake i vune, tokom cele godine, a posebno u periodu intenzivnog linjanja, neophodna su vam 3 osnovna gruming rekvizita.

Isto važi i za Špica, Samojeda, Chow Chow. Prekrasna dlaka koja zahteva pravilnu negu. Zato je izbor odgovarajućeg grooming pribora i šampona od ključne važnosti.

Češalj za izvlačenje podlake

Češalj za izvlačenje podlake

Dvoredni profesionalni češalj za raščešljavanje i izvlačenje mrtve podlake. Dugi zupci prodiru duboko i raščešljavaju dugu dlaku, dok kratki izvlače mrtvu podlaku.

Mat Bluster

Mat Bluster

Mat Blasteri su najefikasniji alat za brzo izvlačenje i odstranjivanje ućebanih delova koji se ne mogu razmrsiti.

Tuffer Than tangles soft long pins

Tuffer Than tangles soft long pins

Sliker četka dužih 2.2 cm i mekših zubaca za svakodnevnu negu duge dlake štenaca i osetljivih pasa i mačaka delikatnije kože i dlake, a posebno u periodima intenzivnog linjanja. Izvlači mrtvu dlaku i čvorove dugodlakih pasa i mačaka.

Naš favorit!

Show tech Speed Stripper

Najbrže i najednostavinije ćete se otarasiti mrtve dlake, vune i podlake, prorediti podlaku, te time maksimalno umanjiti linjanje.

Speed Stripper sa 8 zubaca

Za izvlačenje i proredjivanje podlake, kao i manjih čvorova kod rasa tipa: Šarplaninac, Špic, Njufaundlender, Labdoodle, kao i kod neodržavanih Šnaucera i Teriera.

Speed Stripper sa 12 zubaca

Za izvlačenje i proredjivanje podlake, kao i manjih čvorova kod rasa grube i debele dlake, tipa: Samojed, Akita, Huski, ostali eskimski psi, Nemački Ovčar.

Speed Stripper sa 20 zubaca

Za izvlačenje i proredjivanje podlake, kao i manjih čvorova kod rasa tipa: Labrador, Retriver, Koker, Rotvajler, za izvlačenje mrtve dlake kod šišanih Teriera i Šnaucera, kao i za blago skraćivanje gornje dlake nakon tretmana sa predhodne 2 četke.

Speed Stripper sa 26 zubaca

Ovi veoma gusti zupci koriste se na tanjoj dlaci kao i za skraćivanje gornje dlake.

Trimer speed stripper za pse Show Tech

Speed Stripper  XL 13 zubaca velikog razmaka

Šira četka sa samo 18 zubaca velikog razmaka koristi se za izvlačenje podlake i mrtve dlake velikih pasa guste i debele dlake, duge dlake ili većih regija. Širina izmedju zubaca je ista kao i kod četke sa 8.

Speed Stripper XL 27 gustih zubaca

Šira četka sa vrlo gustim zupcima, za finalno doterivanje ili za izvlačenje mrtve dlake velikih pasa finije dlake u periodima promene dlake.

Izaberi pravu četku za svog ljubimca

Linjanje je neizbežna neprijatnost za vlasnike koju možemo značajno umanjiti redovnim četkanjem, izborom najefikasnije četke koja odgovara tipu dlake, kao i pravilnom ishranom i kvalitetnom kozmetikom.

Šta je još potrebno za regulisanje linjanja i kvalitetnu dlaku?

Odgovarajuća hrana bogata Omega3 i metioninom, kao i korišćenje kvalitetnih šampona i kozmetike.

Essential nautical.jpg

Nautical Living Essential Foods je vrhunska hrana posebno koncipirana za regulaciju linjanja pasa, zdravlje kože i dlake.

Iluminating šampon all systems.jpg

All Systems prirodna profesionalna kozmetika za pse i mace sadrži široku paletu izuzetnih proizvoda za sve tipove i boje dlake.

bottom of page