top of page

Slanje i dostava

Naručena roba isporučuje se putem kurirske službe sa kojom imamo ugovor. Izuzetno isporuka se može izvršiti putem druge kurirske službe ako okolnosti to zahtevaju.

Dexpress vrši isporuku "danas za sutra".

Dostava je besplatna preko iznosa od 2000 rsd. Cena dostave do tog iznosa je 390 rsd.

Na zahtev kupca, a radi brže isporuke robe - "danas za odmah", "danas za danas", ista se može poslati drugom kurirskom službom, s time što razliku u troškovima isporuke izmedju zvaničnog cenovnika Dexpress-a u tom trenutku i druge izabrane poštanske ili kurirske službe, snosi kupac. U slučaju da je na sajtu sparkyfashion.com za date artikle naznačena besplatna dostava, sparkyfashion.com snosiće deo troškova izabrane poštanske/kurirske službe u zavisnosti od težine pošiljke a prema važećem cenovniku Dexpressa. Razliku u ceni dostave snosi kupac.

Uslov za slanje robe drugom poštanskom/kurirskom službom je da kupac predhodno izvrši uplatu poručene robe na tekući račun prodavca:

Udruženje MIAU MIAU
EFG Banka 250-114000042576094

Nalog za slanje robe poštanskoj/kurirskoj službi daje Sparky nakon primljene uplate.

Gubitak ili oštećenje pošiljke koje nastane u toku isporuke od strane kurirske službe po izboru SPARKY-a su naša odgovornost i idu na teret SPARKY-a.

Gubitak ili oštećenje koje nastane u toku isporuke od strane kurirske službe po Vašem izboru, su Vaša odgovornost.

Ukoliko po prijemu pošiljke utvrdite da Vam je isporučena pogrešna roba, da je došlo do oštećenja ili da nedostaje neki deo, morate da kontaktirate SPARKY u roku od 48h od dana prijema.

U slučaju da ste dobili oštećenu pošiljku, potrebno je da nam pošaljete fotografiju oštećenog proizvoda na naš e-mail.contact@sparkyfashion.com ili VIBER tel No. +381 61 291 2348

Naknadno nastala oštećenja ne uvažavamo.

VAŽNO

Sačuvajte slip koji vam izda kurir prilikom dostave robe. Kurir je u obavezi da vam da slip, ili se isti nalazi u "džepu" zalepljenom na pakovanju pošiljke. Proverite, ako nema slipa tražite. To je vaše pravo.

Ako je pakovanje oštećeno tako da imate opravdanu sumnju da je oštećen i sam proizvod, nemojte prihvatati/potpisivati pošiljku, dok u prisustvu kurira ne utvrdite da li je proizvod oštećen ili ne.

Ukoliko utvrdite oštećenje, potrebno je da vi ili kurir fotografišete oštećeni proizvod, tražite od kurira da napravi zapisnik i pošiljka će biti vraćena o našem trošku.

U tom slučaju kontaktiraćemo Vas za dalje instrukcije. Vi možete da odlučite da li da Vam pošaljemo zamenski proizvod, ili želite da Vam vratimo novac.

Rok isporuke

Naznačeni rokovi isporuke su okvirni. Standardni rok je 2 do 5 radnih dana, za robu koja je na stoku, osim ako nije drugačije naznačeno. Dan kada ste izvršili porudžbinu se ne računa.

Postoje sela, vikend naselja i manja mesta u koje se dostava vrši samo odredjenim danima, 2 - 3 puta nedeljno. Vreme dostave u takvom slučaju može da bude duže od navedenog.

Radni dani su od Ponedeljka do Petka. Kurirska služba ne radi vikendom.

Rok isporuke 2-4 nedelje (osim ako nije drugačije naznačeno):

za personalizovane artikle
za porudžbine radjene po meri
za posebne porudžbine

Vikendi i neradni dani nisu uključeni u naznačene rokove.

SPARKY ne snosi odgovornost za kašnjenja izazvana višom silom i činiocima izvan naše kontrole. Prebukiranost Kurirske službe, Greška kurirske službe, bezuspešnih pokušaja dostave - nema nikog na adresi ili se kupac ne javlja na pozive kurira, kašnjenje od strane uvoznika, kvar na vozilu, sudar, neprohodnost puteva i sl).

Ako 2 dana pošto dobijete sms ili e-mail obaveštenje da je roba poslata ne dobijete robu, potrebno je da nas kontaktirate. Ako prođe više od 14 dana, SPARKY neće snositi odgovornost.

Za pošiljke koje nisu preuzete u roku i vrate se pošiljaocu, a naručilac traži ponovno slanje, biće obavezan da plati sve troškove slanja/povraćaja i ponovnog slanja.

bottom of page