top of page

Furminator - najefikasnija četka za pse i mačke - Prolećna Akcija!

Furminator za pse i mačke Original

I dalje bez premaca kada je u pitanju linjanje kratkodlakih pasa i mačaka

Furminator četka za pse i mačke - jednostavna a tako efikasna. Za skidanje mrtve dlake i podlake kratkodlakih pasa i mačaka.

Postoje i Furminatori za dugu dlaku, ali ima mnogo efikasnijih četki koje grumeri koriste za dugodlake pse i mačke.

 Iskoristi AKCIJU Furminatora a i poštarina je beslatna!

Postoji više sličnih četki u ponudi, da li ima razlike?

Furminator je brend koji je prvi osmislio ovu ekstra efikasnu, a jednostavnu četku za skidanje mrtve dlake i podlake pasa, mačaka i ostalih ljubimaca koji se linjaju.  Vremenom ime "furminator" je ušlo u svakodnevnu upotrebu kao sinonim za taj odredjeni tip četke.

Sada na tržištu imate veliki izbor četki u tipu furminatora sa istom efikasnošću.

Razlika izmedju svih tih proizvoda različitih brendova može biti u detaljima. Tipa da li drška elektrizira, da li dlaku skidate rukom sa četke ili imate dugme za izbacivanje nakupljene dlake, kavalitet materijala od koga su zupci napravljeni, dužina zubaca i slično. Najveća razlika izmedju originalnog Furminatora i ostalih četki istog tipa je u stoperima koji sprečavaju da metalni zupci dodju u dodir sa kožom, te time osiguravaju bezbednost i ugodnost četkanja.

Furminatori za pse raznih brendova

Najveća razlika je - cena!

Furminatora i četki u tipu furminatora ima više vrsta, u zavisnosti od veličine psa ili mačke i tipa dlake

Nemački ovčar i Bernski pas

Ako imate Nemačkog Ovčara, Haskija, Golden retrivera

ili nekog drugog psa tog tipa dlake

Onda je Eliminator Duo Vivog idealna četka za vašeg ljubimca

Furminator detangler za pse duge dlake

zato što je objedinila 2 najefikasnije četke za dugodlake pse sa podlakom:  dobro poznati furmintor i grabulje (dvoredne ili jednoredne ) sa rotirajućim  prilagodljivim zupcima za raščešljavanje i izvlačenje podlake tokom cele godine.

I to po sjajnoj ceni!

Četka Grabulje za dugodlake pse

Ako želite da se najbrže otarasite vune i podlake dugodlakog psa

Kad vaš Nemački Ovčar ili Samojed krenu da menjaju dlaku jedina prava pomoć su razne vrste Grabulja i Stripera koje izvlače čvorove, vunu i podlaku, proredjujući je po potrebi.

Grabulje i Striperi su nezamenljivi!

ili...

Iskoristi AKCIJU Furminator četki i dočekaj spremno proleće

Furminator četke redovnom upotrebom smanjuju linjanje pasa i mačaka i do 90%!  Detalji čine razliku, ali svaka od ovih četki podjednako efikasno skida višak dlake.

 • Kako se koristi Furminator četka?
  Pre nego što počnete četkanje Furminatorom odstanite eventualne čvorove iz dlake. Koričćenje na zamršenoj ili ućebanoj dlaci biće jako neprijatno za tvog ljubimca, a može doći i do oštećenja same četke. Prilikom korišćenja ovog tipa četke uvek imajte u vidu da je to metalna, relativno oštra četka kojom, nepažljivom upotrebom, možete četkanje učiniti vrlo neprijatnim čak i bolnim. Nikada ne pritiskajte četku da zupci dodiruju kožu životinje. Original Furminator najnovijeg dizajna ima tu prednost da, zahvaljujući posebnom detalju dizajna, sprečava dodir zubaca sa kožom psa. Osim toga ivica je ergonomski zakrivljena da prati liniju tela.
 • Moj ljubimac ima srednjedugu ili dugu gustu dlaku, da li je Furminator prava četka za njega?
  Mada postoje Furminatori za dugu dlaku, drugi tipovi četki su daleko efikasniji. Koja četka bi bila najefikasnija za većeg dugodlakog ili oštrodlakog ljubimca možete da pogledate ovde. Četke za skidanje mrtve dlake i podlake dugodlakih pasa i mačaka
 • Koliko često treba da koristim Furminator?
  Za postizanje najboljih rezultata 1-2 puta nedeljno, 10-20 minuta. U periodima intezivnog linjanja i češće, možete koristiti i svakodnevno dok se ne umanji opadanje dlake.
 • Da li Furminator mogu da koristim na svim ljubimcima?
  Na većini koja se linja i ima podlaku, poput pasa, mačaka, zečeva i sličnih. Nije preporučljivo korišćenje na životinjama koje imaju iritiranu ili posebno osetljivu kožu.
bottom of page