top of page

Politika privatnosti

Dragi naši posetioci i (još draži) kupci,
Molimo vas da pažljivo pročitate Politiku privatnosti pre nego što obavite kupovinu. U postupku kupovine na web sajtu sclub.sparkyfashion.com saglašavate se sa Politikom privatnosti i potvrđujete da ste pročitali, razumeli uslove pod kojima obrađujemo Vaše lične podatke i prihvatili Politiku privatnosti.
Udruženje Miau Miau u okviru koga posluje web prodavnica Sclub.sparkyfashion.com (u daljem tekstu: “SPARKY ili Udruženje”), poštuje i štiti privatnost svake osobe (fizičkih lica – korisnika platforme, potencijalnih korisnika, predstavnika prodavaca ili drugih lica – u daljem tekstu zajedno označeni kao: „Lice ili Vi“) čije lične podatke prikuplja i obrađuje (u daljem tekstu: „Lični podaci“).

Prikupljanje, obrada i čuvanje Ličnih podataka Udruženje sprovodi u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti („Službeni glasnik Republike Srbije“, br. 87/2018) (u daljem tekstu: „Zakon“).

Pristanak za obradu podataka o ličnosti mogu dati lica koje imaju najmanje 15 godina. Prikupljene podatke nećemo ni na koji način učiniti dostupnim neovlašćenim trećim licima, osim u zakonom propisanu svrhu. Ovde su navedene dodatne okolnosti u kojima ćemo Vaše informacije podeliti sa ovlašćenim trećim stranama i dodatne svrhe za koje koristimo Vaše podatke:

Pružanje informacija Google Inc.

Google prikuplja informacije pomoću korišćenja usluge Google Analytics na našoj stranici. Google koristi ove informacije, uključujući IP adrese i podatke iz kolačića, u više svrha, kao što je poboljšanje usluge Google Analytics. Informacije se dele sa Googleom na anonimnom osnovu. Da bi saznali više o tome koje informacije Google prikuplja, kako upotrebljava kao i informacije i kako kontrolisati informacije poslate Google-u, pogledajte stranicu partnera Google pravila privatnosti. Možete zabraniti uslugu Google Analytics tako što pokrenete instalaciju u pretraživaču: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Lične podatke koje SPARKY odnosno Udruženje prikuplja su sledeći:
- ime i prezime;
- pol;
- adresa prebivališta/adresa za isporuku robe i dostavu računa (ulicu i broj, broj pošte i mesto);
- adresa sa koje se preuzima roba (u slučaju povrata robe);
- e-mail adresa;
- broj mobilnog telefona/broj fiksnog telefona;
- broj tekućeg računa (u slučaju povraćaja robe, kada se povraćaj novca vrši na tekući račun);
- ostali lični podaci navedeni u Politici o kolačićima koja je dostupna na Platformi.

Svrha zbog koje obrađujemo neophodne Lične podatke jeste registracija Vašeg naloga na sclub.sparkyfashion.comi i pružanja adekvatne pomoći u pogledu Vašeg naloga.

Svrha zbog koje obrađujemo opcione podatke koji se odnose na vrstu ljubimca kao i vaša interesovanja, jeste slanje obaveštenja o ponudama, novostima, dodatnim informacijama, aktuelnostima, događajima i promocijama koje organizujemo, loyalty programima, slanje rođendanskih čestitki, slanja poklona (vaučera). U tom slučaju, ukoliko pristanete da nam otkrijete Lične podatke koji nisu neophodni, smatraće se da ste nam dali Vaš pristanak na obradu Ličnih podataka za navedene svrhe.

Informacije koje se automatski prikupljaju na našoj internet stranici

Automatski prikupljamo informacije u log datotekama servera, kao što je Vaša IP adresa, vrsta pretraživača, stranice za preusmeravanje / izlazak i operativni sistem. Koristimo ove informacije kako bi upravljali našom stranicom i našim tehničkim rešenjima, razumeli kako se posetioci kreću kroz našu internet stranicu i usluge i kako da poboljšamo Vaše korisničko iskustvo dok koristite našu web stranicu i usluge.

Pristup i ažuriranje Vaših podataka o ličnosti

Naši posetioci stranice u svakom trenutku mogu ostvariti prava koja su definisana Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti (“Sl. glasnik RS”, br. 87/2018). Ako želite ostvariti neko od navedenih prava, kontaktirajte nas putem kontakt forme na našoj stranici.

Bezbednost Vaših podataka o ličnosti

Potpuno smo predani preduzimanju odgovarajućih tehničkih i organizacionih mera za zaštitu Vaših podataka o ličnosti od svakog neovlašćenog pristupa ili postupanja koja su u suprotnosti sa zakonom od slučajnog gubitka, uništenja ili oštećenja. Prilikom davanja Vaših podataka o ličnosti putem naše stranice, ove informacije šalju se bezbedno putem interneta i https protokola i čuvaju se na naše bezbednim serverima.

bottom of page